Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pluggar du fortfarande?

Knack, knack
Gläntar på dörr´n
Knack, knack
Är du där?

Knack, knack
Får jag komma in
Knack, knack
En stund?

Får jag sitta på din säng
Får jag se på när du läser?
Lampan lyser på ditt hår
Där det böljar över boken

Knack, knack
Hör du mig
Knack, knack
Jag är här

Knack, knack
Får jag röra
Knack, knack
Vid ditt öra?

Får jag stå här nära dig
Får jag höra hur du andas?
Jag vill röra vid ditt hår
Silkeslena vågor lockar

Får jag störa
Höra
Röra
Får jag röra, känna, röra
Snälla, snälla, vänd dig om
Det var därför som jag kom…




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-01-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP