Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå henne inte... med era ord

Silkestråd i hand
en strypsnara att framta
i månskensmörk natt

avundsjuka ord
utan känsla för att nån
kan såras av dem

i svart skrift mot vitt
omöjligt att sudda ut
efter att ha lästs.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP