Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så drömde jag





så drömde jag om dig
under apelsinträdets skugga
havets salt i morgonvinden

i mitt hår doften av din hud
det blåste den här dagen
kändes likt dina andetag
mot min hals

så drömde jag om oss
under det skira apelsinträdets blom
värmen av din kropp ännu nära




Fri vers av kath
Läst 602 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-27 16:20



Bookmark and Share


  Peppe11
lika ensamt som det kändes då doften
av hud i håret upptod,
lika ensamt när du kände andetag mot din hals..
I livets viktigaste förhållande
är vi nästan alltid allena, det gäller att vi
är ärliga...mot oss själva..
Du skriver underbart vackert, tvingar till noggrann läsning
och uppmuntrar till fritt tolkande..
På CollaBellas höjd, där geten skuttar..
Kram P
2009-03-01

    Mejja
Vacker. Skimrande.
2009-01-28

    vide
doften och värmen kvar.... förnimmelsen av andetag.... ljuva minnen, och en ljuvlig dikt....
2009-01-27

  Måna N. Berger
Den älskades andetag i vinden, det är så vackert uttryckt. Orden får mig också att minnas och drömma tillbaka till stunder längesedan.
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvlig dikt med doft av Medelhavet.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath