Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som du som jag






skir som den tunnaste spets
silvertråd spunnen av månens sken
mina ögons lek över dig

nätter utan slut ännu kvar
som du som jag
livets nakna maskerad

dagar av skratt
och så allvaret i ditt leende

vallmo i vetefält
cellons längtan
hjärtats språk

kairos hetta
allt i ett - nu och då




Fri vers av kath
Läst 458 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-29 10:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackra ord om kärlek i livet.

Eva
2009-01-29

  Yrre VIP
Mycket vackert.
2009-01-29

    vide
vilkan vackra bilder du ger... och vilka känsloförnimmelser! Du förmedlar mästerligt!
2009-01-29

  Ronny Berk
så betagande vackert med varsamt skratt och lekande ögon den poesin...tycker mycket om för dess känslolekar, dess längtans hetta...
2009-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Spännande, exotiskt och ömsint.
Mjukt, som ett böljande fält.
2009-01-29

  mjuk
Kan se både bilder av närhet och känna känsla av hetta.Toppentext!!
2009-01-29

  Anders P VIP
vemod och längtan i dina bilder. en inre och en yttre resa.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath