Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smälter

Just när jag gett upp
för du har blivit så kall
så svår att nå

just när jag har tänkt
de smutsiga tankarna
och undrat hur det ska bli

tar du mig i famnen
på ditt häftiga sätt
och håller om med hela du

så nu vet jag inte hur jag kunde
undra och ge upp
och tänka så dumt

och glömma att du faktiskt
är bra
på kramar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 22:02



Bookmark and Share


  friheten
Ja, en del är bäst på kramar och dem blir specilla
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP