Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det blev.

Fortsätt du!
sa pappa med en nick,
när jag trevande
visade fram en dikt...

Fortsätt du,
det är riktigt bra!
och själva ordet riktigt
blev väldigt viktigt.

Fortsätt du!
Man ska lyda sin far
tänkte jag
fortsatte skriva.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 22:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så mycket ömhet anar jag mellan orden
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP