Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinterblomst


Rosa kristallica

En kall vind går i gräset
och lämnar efter sig spår
av sin andedräkt
iskristall

lämnar droppar på äpplen
och förvandlar
sommarens sista ros
vinterblomst




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP