Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnessmärta

Vi som är vuxna
och inte har ont
har tomma händer
och axlar skuld

ni två som bröder
i varsin smärta
går och vankar
slår och bankar

mina händer
och din mammas
skulle vilja ge dig
lite ro.

Inget jag gör hjälper.
Du orkar snart inte mer.
Jag ser att det är sant.
Jag ser och gråter.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 22:14



Bookmark and Share


  peter markurth
detta var mycket bra...
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP