Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte hjälpa


Jag kan bara vittna

Ett barn som växer upp
bredvid sin smärta
och lär sig att leva härdad

som aldrig kan svara ärligt
på frågan "hur mår du"
för det finns inte ord

låter inte smärtan synas
i förvridet ansikte
förrän det inte går mer.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP