Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud begriper mer än jag tror

Åsa, Åsa, jag har målat
löven med min egen smärta
med min sorg och med min kyla

jag har målat dem med vemod
jag har målat löven röda
för att de för dig må glöda

som ett minne i ditt sinne
om ditt eget ursprung, Åsa
om att du är född och danad

blott av kärlek till att leva
mitt i smärtan i min kärlek
mitt i sorgen i min glädje

mitt i vintern och i kylan
i min värme, i mitt ljus
du hör hemma i mitt hus.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 22:18



Bookmark and Share


  Marreb
Verkligen fint!
2009-02-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Denna dikt får mig att känna hopp och förtröstan för människan. Hälsar vännen Fredirk
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP