Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten önskan

Håll mig i handen
när jag går vill
led mig på stigarna
lite till

så att jag hittar
hem till slut
hittar med hjälp av
ditt starka ljus.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 22:20



Bookmark and Share


  friheten
En stor önskan en ganska. Vacker skriven!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP