Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yngst av 16

När min yngsta moster kom hem
i första klass- nu var hon stor,
var hon avundsjuk på en
som fått ett syskon, en liten bror!

Hon förstod inte alls skrattet som ljöd
som svar från familjen på frågan som löd:

Varför får vi inga barn i den här familjen?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP