Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slinga av ditt hår

Vem sjöng egentligen sången
som dröjer sig ekande kvar


Spänner mig
blundar
håller andan


Visst är det vagt, men otvetydligt
en slinga av en sång

Håller andan
blundar
lyssnar


Jo, alldeles säkert, och doften
doften av dig hänger kvar


Minnet av sommarkvällar med dig
och sång över hav

Blundar
och andas
in.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-02-04 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP