Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck i ord

Patetisk
osammanhängande
vårdslös

nihil
aut
mihi

ingen
eller
alla

och

jag

mörkrum
negativ
avbild

men
ingen
verklighet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP