Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ut i natt.

Jag, jag, jag, jag, jag,
Blir så trött på jag
blir så trött på natt
och svag

Jag, jag, jag, jag, jag,
vill ju hon och han
verkar inte som
jag kan

En bil kör runt runt
i parkeringshuset
cirkulerar
i betong

och jag letar ständigt
en ledig plats
där jag kan stå
still

Nu kom en till
och en till




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2009-02-04 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP