Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökfritt är bäst.

Jag har så svårt att sluta röka
vet inte hur man bär sig åt
hostar om nätterna och tänker
det vore bra att sluta
och de säger att man spar
så mycket pengar sen
men det går bara inte
att sluta trots alla försök
Jag har ju aldrig börjat.

Och när jag klagar på jobbet
att tonåringen kommit hem
och har varit ute hela natten
och stinker rök
så undrar de -Vad sa du då
och vilket straff skulle hon få?
- Såklart sa jag till henne att duscha
och genast vädra sovsäcken!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP