Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott inomhus

Nu städar vi bort sommaren
sopar bort alla döda getingar
och bär in dynorna

Nu lägger vi fram filtar
i soffan framför TVn
och bär in pelargoner

Nu tar jag fram från skåpet
ljusstakar och ljus
och tändstickor

Nu kokar vi soppa och gryta
och gör oss en kopp the
med skorpor

Detta är tiden då inne är bäst
och vi ångrar oss bara
att vi glömde putsa fönstren.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 06:43



Bookmark and Share


  Myself
ja,nu vill man gärna vara inne,fast de få stunder som solen skiner skyndar jag mig ut./Eva
2009-11-29

  Lady Alassa
Läs den! Allah läs den!!
En fantastisk otroligt mysig skildring. Hur ljuvligt härligt det är att få gå på huset och tillbringa sin tid där hela, ja hela vintern som saknar snö nuförtiden.
Många fina tips; Jag ska genast börja koka te med skorpor! Björkven har ju blitt så kostsam på den allra sista tiden.
Dan har börjat mycket bra för mig.
Tackar ödmjukt
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP