Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftad

Jag tänkte skriva
en rad om kärleken
som är så svår att se
 
om orden
som sällan hörs
mellan oss

om rosor som inte strös
på vägen
ingen tvåsamhet

och om torra löv
kyla och om
ensamhet.

Så kom du och höll om mig
igen.
Varifrån kommer
tvivlet?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2009-02-04 14:58



Bookmark and Share


  friheten
Fin skriven
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP