Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva med skuld

Jag läste i tidningen idag
en artikel om en flicka
som har fått göra avbrott
från livet

och jag minns i somras när jag läste
om smitaren som drog
loss cykeln från bilen
och sen körde iväg

och jag skäms att jag glömde
tänka på det hela hösten
medan familjen kämpade
med att komma tillbaka

från benbrott på 85%
av kroppens alla ben
och skallskador
som gav total minnesförlust...

Nu ska flickan börja leva
göra nya minnen och få en framtid
för restauranglinjen är inte att tänka på
men en hundvalp ska hon få

och pappan och mamman och systern
är så glada att hon lever -

men jag är inte så glad

utan förbannad på smitaren.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP