Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från när jag tog körkort då för ganska längesen...


Bilar e dumma

Jag som övningskör
kör och kör och kör
jag har tappat lusten
som jag ständigt gör

när jag tänker på
alla som är små
och cyklar i trafiken.
Jag vill bara gå...

Sitta i en burk
utav plåt och gasa
mangla över nån
så den blir en trasa.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 15:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja du..

många skulle nog ha nytta av din text..
2009-04-10

  Tomas Alexander
rolig och härlig :D
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP