Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha så går det inte att centrera texten igen . . . hmmm


Vattenfärder och mångalen . . .



I mitten
av ingenstans
exakt någonstans
där varat är
specificerat så
exakt precis

man är där men ändå inte . . .

i ögonblick av helhet kanske tyngdlöshet
svävar tankarna fritt på tyngdlöshetens hav

och upprymdheten sitter på första plats

minnesvärda ögonblick i perspektiv till
ensamhetens få övergripande ögonblick

seglandes på själsliga hav . . .

det kunde lika gärna varit på Mount Everest
eller i en vilstol i en krater på månen

Zingo och kola åt folket!

men framförallt en mening att paddla vidare
tämjande oros vågor men dock främjande

glädjens glättiga kaliber

och alla dessa minnesvärda stunder skördar jag
i en av ensamhetens eftertänksamma pauser

när ögonen sluts och solen ändå lyser
i   n   o   m    .    .    .











Fri vers av DanSan
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 20:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så vacker du fångar det goda i att lyssna in och ta vara på alla minnen som vi samlat på oss på vägen, låta allt finnas till.

Eva
2009-02-08

  Cosmic Johanna
Vacker dikt, gillar avslutet som fångar upp resten...och Zingo och cola åt folket, vilken härlig mening...applåder!
2009-02-05

  Bjarne Nordbö
Behövde denna just nu. Tack.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan