Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden väntande nu

 

 

när lusten verkar stilla i dig
i den rymd kärlek äger
vilar jag en stund


svävar i fulländning
tiden väntande nu




Fri vers av kath
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-08-31 08:29



Bookmark and Share


    Mejja
Att våga vara tyngdlös svävande i stilleten. Så underbart dnna väcker!
2005-09-03

  kath
Tack för att du läste så fint :)

en go dag önskar jag dig
// kath
2005-09-03

  Hans w-art Westlund VIP
fulländad början...
"när lusten verkar stilla i dig
i den rymd kärlek äger"
2005-09-02

  Anna H
Vackert skrivet! Den där vilan är ganska skön emmelanåt när lusten är stilla. Ja då står tiden stilla.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath