Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörker

Vi har gått den här vägen förut
jag är trött på utsikten
men snart svänger vägen
och det blir vackert och utförslöpa.

Gran, gran, gran,gran. En massa asfalt.
Dimmor, ansträngning att orka, och kallt.
 
Vintermörkret smittar av sig
tills jag gråter
Sen kommer våren.
Sen kommer våren.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2009-02-07 16:07



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
jag längtar också till våren då man får använda kortärmade tröjor och kjolar!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP