Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min orgelman

När du spelar

en fuga med
händer och fötter -
fyller du min värld med toner

När du spelar

en partita
eller ett preludium
och glömmer allt - kan jag flyga

När du spelar

improviserar och
låter melodierna löpa
flätvis mot varann - då blir jag varm
och glad i hjärtat!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-02-07 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP