Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte stör ni mig!

Rasslande, skramlande, dunkande rytmer
ekar än i mitt huvud ibland
det är ljuden jag brukade somna till
som liten i mitt barndomsland,

syrsor, hyenor och fladdermöss
fyllde nätterna sen med musik
när morgonen grydde var det tuppar som gol,
hundar som skällde och åsneskrik.

Min barndoms nätter var fyllda med ljud...
Underligt tyst är mitt sovrum nu mest
så därför tycker jag det är kul
när grannarna har en hejdundrande fest!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-02-07 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP