Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Er!


Rosor av poetiskt slag

Alla vänner som delar min glädje
över det som är vackert i livet
får komma hit och hämta
rosor i överflöd

Jag har i min fantasi
en ljuvligt doftande buske
osinligt kan man skatta
rosor i överflöd

Så kom och gör mig lycklig
genom att se på denna vackra
buske och genom att plocka
rosor i överflöd.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 16:15



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det låter som en underbar rosebuske
vilken fin liknelse på din outsinliga kreativitet
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP