Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste färgerna

Har ni provat nån gång
att färga en lång
och grå ylletrå
i en härva

Plocka en lav
gräva fram några rötter
och hacka och hacka
granskott

beta och sjuda,
skölja och häng
på ett snöre att torka
mellan två björkar

backa en bit
och se hur det blev
och förundras
över alla nyanser

gula och gröna,
bruna och röda
orangea och några grå.
Tänk att det kunde bli så!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-02-07 16:16



Bookmark and Share


    papillon
Och med fjällig taggsvamp kan du få garnet blått - det du!
2009-02-07

  Rachel Roth
nej, visste inte ens att det är så man gör...
låter fint
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP