Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligga sked men ej i besticklådan



skedar dom bara ligger där
stillla i lådan
trygga med närvaron av varandra
njutbart i trygghet
lugnt

varför skulle han åbäka sej
smekas massera
dessutom pilla
hörde han inte
förstod han inte

behoven kolliderade
sked eller elvisp
kompromisslöst vandrade hon
sin väg




Övriga genrer av jardan
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 10:32



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En härlig beslutsamhet.....kom inte här och kom!
Jag gillar den här mycket *L*
2009-02-11

  Gab
Ömsint och kärleksrik, riktigt grymt sett du har uttryckt dig på.
Underbar!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan