Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum i kammare och förmak

Platsen i mitt hjärta som är bara din
väntar lite ödsligt när du är bortrest
platsen i mitt hjärta som är din
är reserverad, faktiskt, för dig

Även om det dröjer tills du kommer
även om jag inte kan vara säker
även om jag inte följer med dig
på din ensamma resa inåt

Så väntar en plats på dig om du vill
och hela jag väntar här lite till
även om det värker
om du inget märker

Så håller jag den platsen
i mitt hjärta för dig
Jag har bokat
en fönsterplats för dig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-02-08 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP