Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt liten häxa

En söt liten häxa
beredd på hyss
ringde på dörren
alldeles nyss

Hon var "så läskig"
svartklädd och fin
jag såg henne tydligt
bakom min gardin

Hon log så rart
och höll påsen mot mig
- Bus eller godis...
klämde hon modigt ur sig

- Är buset läskigt
undrade jag
för läskigt bus
måste det va

annars blir det godis!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-02-08 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP