Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga nätter

* I fårorna som går uppifrån och ner
i ditt ansikte kan jag läsa
hur många tårar du inte har kunnat gråta
* I mörkret som dränker färgen
i dina en gång vackra, lysande ögon
ser jag alla dagar som du orkat
* I den svaga böjen av din nacke
när jag kommer in kan jag ana
att du hälsar mig väkommen också
* Att vara en stund i din smärta
och se den verklighet som är din
och känna på skulden att inte förmå
* I rörelsen som din hand gör mot täcket
ryms all den kärlek du skulle ha gett
hela livet om det hade funnits ett helt liv.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP