Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand.

Om jag får hålla din hand
ibland

vågar jag titta över kanten
vågar jag gå på räcket
vågar jag se ner i stupet

om du håller fast min hand

vet jag att jag inte faller
vet jag att jag inte ramlar
vet jag att jag inte krossas

om jag sträcker ut min hand
och du tar den

kan jag andas igen
och igen och igen!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 21:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja vi behöver någon annans hand för mycket i livet och du beskriver det poetiskt och berörande
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP