Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en valp.

Jag är en liten hundvalp
hoppar och hoppar
viftar på svansen
slickar hela ditt ansikte
och din kropp

Jag räcker ut min hand
om och om igen
och blir överlycklig när du tar den

Jag är en hundvalp
blir glad och hoppar
när jag får ett ben

men jag frågar inte
varför
är du blå
varför
är det jag
varför
som hoppar
varför
och viftar på svansen

ensam för det mesta?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP