Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindelöv

Ha ALLTID en liten kanna med
när du går ut och går
så att du kan vattna jorden
där linden står

Lindblom är den föda
som älvor lever av
och drömmar kan man göda
med lindens sav

Den envisaste oro och ångest
försvinner av den fläkt
som drar igenom lindelöv
vid morgonväkt

Ser du en spirande lind på din väg
stanna upp och vila en stund
kom alltid ihåg att vattna väl
din lindelund.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-02-13 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP