Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Skogen full av nötter...

Skogen är full
av nötter och kottar
- ekorrar äter dem

Skogen är full
av blommande växter
- fjärilar flockas där

Skogen är full
av stigar som korsas
- vandrare mötas då

Ett möte ger styrka
åt den som går
och lämnar stövelspår.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-02-13 11:37



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
pilgrimkänsla på topp!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP