Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars substans

Drömmar målas i akvarell
bakom mina ögon när jag sover
flyter ihop med vattnets flöde
genom alla färglagren

När jag vaknar och försöker
fånga handlingen i ord
förflyktigas den som en upplevelse
i barndomens etherdimma

Ändå vet jag med stor säkerhet
när jag drömmer min målning igen
att precis såhär brukar det vara
när jag drömmer om det här

Beskrivningen av drömmar
är alltid mer osammanhängande
än vad de var i drömmen
eller betydligt mer precisa.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-02-13 11:40



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
du är ordkonstnär OCH konstnär! jag har ju bildbevis nu! Den är så fin!!!!
Kram och återigen TACK för att jag fick det du kallade för kladd!
2009-02-16

  Roula O
vackra rader!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP