Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågresa

Snart går tåget
jag ska med!
Vila på tåget,
vara ifred!

Snälla resan, ta lång, lång tid-
så jag kan blunda och vila.

Snart går tåget
biljetten klar!
en liten väska
är allt jag har!

Att resa är som en kokong
larvens vila och utveckling.

Snart går tåget
jag ska med!
Ta en kaffe
vara ifred!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 11:41



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Låter som Du gillar att åka tåg!

Fint formulerat!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP