Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa hem.

Vad det känns konstigt att resa dit
där som det var hemma engång.
Där jag tror att jag känner igen
och upptäcker att jag inte gör det.

Vad det känns konstigt att komma
till en plats som är här för er
som jag tycker så mycket om
och är er vardag där ni går omkring.

Vad det känns konstigt att resa bort
för att vara tillsammans med er
som jag aldrig har längre ifrån mig
än en telefonlur och mitt hjärta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP