Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Jag ser in dina underbara ögon.

Du stor brevid mig och jag tittar in i dina unerbara ogon.
Då ser jag hur dina ögon strålar så underbart.
Ögonen avslöjar hur mycket du älskar mig .
Där står vi och tittar på varandra och ger varandra en stor kram.
Din kram var så varm i mitt hjärta att mitt hjärta brast i tu.




Fri vers av anita VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 18:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
stor kärlek som brister hjärtat, klassisk beskrivning av ...
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP