Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha en nalle

Jag vill ha en nalle
men den ska vara jättestor
så att jag kan hålla om den
när jag längtar efter mor

Jag vill ha en nalle
extra lurvig och rar
den ska jag luta mig emot
när jag saknar min far

Jag vill ha en nalle
en riktigt kramig en
som jag kan krypa tätt intill
när jag behöver en vän

Jag vill ha en nalle
en som alltid är beredd
den ska jag somna nära
ett ide i min bädd

Jag vill ha en nalle
en riktig bamsebjörn
som får sova vid min kudde
i ett bamsekramhörn




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 07:42



Bookmark and Share


  Nicklasb
Mycket mysig dikt som handlar om den trygghet som alla människor mer än allt annat vill ha, både stora och små!!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP