Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en gran

När grenarna hänger ner
ser man inte in
bara ut

man måste ha nåt mjukt
att sitta på
barren sticks

sen kan man vara alldeles tyst
jättelänge
medan de vuxna letar

och letar och letar
nästan hela dan
tills man kommer fram

Då!
blir alla glada
att man inte var död!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP