Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa

Brer ut armarna
avstamp
glider ut över taken
från sjuttonde våningen

svävar mot solnedgången
försvinner i fjärran.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2009-02-21 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP