Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Ingen annan finns
som du

Ingen annan kan
som du

Ingen annan vet
som du

som du är nu

Jag vet
allt om dig

Jag kan
allt med dig

Jag finns
här för dig

som jag är nu.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP