Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fel årstid? gammal text.)


Höstbarnen ute

Dagisbarn och fröknar
höstig promenad
overaller på och stövlar
lera från topp till tå
och rosiga kinder.

Runt, runt i labyrinten,
varm choklad,
äventyr på spången
över bäcken
Trollebro.

Gräset växer högt
löven har fallit
buskarna glesnat
ånga ur munnarna
frisk kyla och sol.

Det är en härlig dag
och jag vill stanna här
kliva av min cykel
och springa omkring med er
i overall och vantar.

Det är en härlig dag
och jag känner mig glad
när jag cyklar vidare
efter att ha tittat lite
på dagisbarnens lek.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP