Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första stegen

Du:
Håller i bollen
med båda händerna
och kan plötsligt gå!

Jag:
Håller andan och räknar
ett, två, tre... åtta!
steg innan bollen föll.

Du:
Sätter dig pladask på blöjan
häpen-
"Hur kom jag hit?"

Sen tar det en vecka till
innan tron övervinner misstron
och barnet går lull.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-21 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP