Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åttamånaders mulliga

Det finns veck
som gömmer sig i vecken
på underarmarna
på vissa barn.

Och det finns lår
som är så bulliga
och magar så runda
att de inte kan sitta.

Det finns fötter
som är högre
än de är breda
eller långa

och det finns kinder
som näsan, lilla näsan
eller munnen
drunknar i.

Det finns barn som är så runda
och så goa och så glada
så man rakt inte kan låta bli
att älska dem!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 08:43



Bookmark and Share


  blackandwhite333
Javisst är barn underbara! :)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP