Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats Ängel!



*

På fjäderklädda vingar seglade Hon in!

Så vacker vit och glänsande en Gudinna!

Hon är Nord hon är Syd, Hon är min Ängel!

Hon är Väst hon är Öst, Hjärtats tröst!

Ja det är Hon mitt Hjärtas Ängel!

*

















Fri vers av DanSan
Läst 443 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-21 17:40



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ditt hjärtas röst gör sig hörbar,

vackert!
2009-02-22

  Måna N. Berger
Änglar finns!
2009-02-21

    FinnRaggarn
Chevan kör i rondell.
2009-02-21

  Robert Brandt
Väldigt vackert och bra skrivit :)
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan