Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olust

Inlindade i sjalar
röd nästipp med dropp
och pepparkornsögon

Stora svarta skepnader
och nästipp med dropp
pulsar fram genom livet

Om ingen förväntade sig nåt
av nån annan
skulle inget bli gjort

men hur mycket blir gjort
av dåligt samvete och inte av lust
i november?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-11-29 06:43



Bookmark and Share


  birgitha
Denna text får mej att tänka på oss alla med många måsten.
Den ger mej efter tanke om vad jag vill göra med min fria vilja.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP