Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårgripbar


Jag

Jag besitter tusen egenskaper
och vet aldrig vilka som framträder mest idag

Jag kan vara kvittrande och strålande och glad
eller undvikande, försiktig och vag

Jag kan vara eldig, energirik och röd
eller blå, nedstämd, trög och svag

Jag kan ruscha på och få gjort
eller röra till och tappa bort-
Allt är jag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2009-02-22 08:49



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
du beskriver dig bra! Jag ser i alla fall oftast den glada Åsa som alltid är på G!
Kramisar
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP