Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basen

Jag hade en gång en basfiol
som jag övade sällan på
 
Jag ångrar inte att jag sålde den
det var rätt skönt ändå

men jag ångrar att jag aldrig övade
inte ens lite då och då...


Jag vågar inte önska mig en ny
man måste träna så-

skäms! du som har en kontrabas
och bara låter den stå!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP